Over ons

Compliance People is een label van Legal People

Onze WHY

Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste positie energie geeft en gelukkiger maakt.

Daarom werken wij bij Legal People al meer dan 30 jaar met veel plezier en gedrevenheid aan het vervullen van juridische, compliance en tax functies voor onze opdrachtgevers. Als marktleider leggen wij de lat hoog: elke opdracht wordt succesvol ingevuld. De wijze waarop wij dat doen heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de best practice in onze markt. Dat onze aanpak werkt blijkt uit het feit dat wij een 100% slagingspercentage hebben bij het vervullen van functies binnen onze disciplines in het bedrijfsleven. Dit resultaat bereiken we door intensieve samenwerking binnen een team van integere en gedreven consultants met een groep van hoogopgeleide en ambitieuze professionals als ondersteuning.

Ideële organisaties en social enterprises

Naast ons werk voor commerciële organisaties en overheden zagen wij dat bij ideële organisaties en social enterprises ook steeds vaker de wens naar juridische ondersteuning ontstond. Wij verrichten al een aantal jaren op pro bono basis opdrachten voor ideële organisaties en werken tevens voor social enterprises. Voor deze doelgroep hanteren wij een speciaal tarief.

Zelf zijn wij klant bij verschillende social enterprises en helpen wij actief bij het verspreiden van de naamsbekendheid van de duurzame initiatieven die wij ondersteunen.

Duurzame inzet van medewerkers

Legal People gelooft in een duurzame aanpak, wat betreft ondernemen, de markt om ons heen en richting onze medewerkers. Om de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers te bevorderen, wil Legal People gezond en duurzaam gedrag stimuleren op de werkvloer, zodat de medewerkers ook in de toekomst topprestaties kunnen blijven leveren en een lang, energiek en gelukkig leven kunnen leiden. Om dit te bewerkstelligen heeft Legal People al 2 keer met alle medewerkers een vitaliteitsprogramma doorlopen onder begeleiding van health en performance organisatie Lifeguard. Het programma “Legal People Vitaal” is gericht op het energiemanagement en de gedragspatronen van de hele organisatie om zodoende duurzame inzetbaarheid van de medewerkers te vergroten. Dankzij deze programma’s hebben wij inzichten gekregen over hoe onze medewerkers nog beter in hun kracht kunnen opereren en hebben wij onze organisatie dienovereenkomstig ingericht. Juist nu, in de groeiende economie, stijgt de druk op de werkvloer en is deze thematiek actueler dan ooit.