PACT-meting

Doel PACT-meting

Regelmatig voeren wij gesprekken met bedrijven die interesse hebben in onze dienstverlening. Wij garanderen een slagingspercentage van 100% en zijn constant bezig met het optimaliseren van de kwaliteit van ons product. Daarom hebben wij in samenwerking met het HartKantoor de PACT-meting ontwikkeld, een assessment specifiek voor juristen. De combinatie van deze unieke meting met een gestructureerd interview leidt tot meer valide uitspraken over de mate waarin de achtergrond en ambitie van kandidaten aansluit op specifieke vacatures. Het geeft zowel inzicht in de kwaliteiten als het ontwikkel potentieel van kandidaten, in wat kandidaten energie geeft en wat hen energie kost en biedt meer zekerheid ten aanzien van de keuze voor de juiste kandidaat.

Daarnaast heeft de opdrachtgever zelf al inzicht in de kwaliteiten van de huidige teamleden en kan bij de keuze voor de aan te nemen nieuwe collega mee laten wegen welke kandidaat de meest aanvullende energie meebrengt.

Ontwikkelpotentieel

Vanuit het perspectief van de kandidaat bekeken, is de PACT-meting ook interessant. Het is een korte online meting (max 20 minuten) op kosten van Legal People. Los van ontdekken waar je talent ligt en toetsen of je dat optimaal inzet om je energie te leveren en te kunnen benutten, kom je er door de PACT-meting ook achter wat je juist energie kost én waar je ontwikkelpotentieel ligt. Zo is het niet alleen een meetinstrument in een searchprocedure, maar ook een waardevol inzicht in jezelf om te bepalen waar je staat en waar je nog heen wilt. Frederike van der Kooi van het HartKantoor licht dit zelf nader toe in een artikel dat afgelopen mei in onze Nieuwsbrief verscheen.

Legal People bemiddelt vaste posities voor ervaren advocaten, bedrijfsjuristen en (kandidaat-)notarissen en vervult tevens strategische juridische posities op interim-basis. Voor meer informatie ga naar: www.legalpeople.nl

Tax People is een label van Legal People en bemiddelt vaste posities voor ervaren fiscalisten binnen het belastingadvies en het bedrijfsleven en vervult tevens fiscale posities op interim-basis. Voor meer informatie ga naar: www.tax-people.nl