Martijn Jasper

Martijn Jasper

Consultant Executive Search

Martijn is bij Legal People werkzaam als Adviseur Executive Search. Daarvoor heeft Martijn o.a. 8,5 jaren gewerkt als advocaat bij een middelgroot kantoor te Amsterdam, op het gebied van het (internationaal) contracten- en procesrecht, het insolventierecht (o.a. als curator) en het vastgoedrecht.
Na zijn periode als advocaat, heeft Martijn de overstap naar het internationale bedrijfsleven gemaakt en is hij een aantal jaren werkzaam geweest als Senior Legal Counsel bij de Amerikaanse computer en printerfabrikant HP (Hewlett-Packard), waarbij de nadruk lag op het internationaal contractenrecht, het aanbestedingsrecht en het mededingingsrecht.
Martijn legt zich bij Legal People toe op de bemiddeling van juridische posities binnen de advocatuur en het bedrijfsleven.

“Na jaren werkzaam te zijn geweest als advocaat en bedrijfsjurist kwam ik tot de conclusie dat mijn interesse in mensen en commercie groter is dan mijn interesse in het recht. Als adviseur executive search kan ik mijn kennis van het werken als advocaat en bedrijfsjurist perfect inzetten bij de bemiddeling van kandidaten en het adviseren en coachen van kandidaten en opdrachtgevers. Bij mij staat een persoonlijke, informele benadering van kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal.”

Legal People bemiddelt vaste posities voor ervaren advocaten, bedrijfsjuristen en (kandidaat-)notarissen en vervult tevens strategische juridische posities op interim-basis. Voor meer informatie ga naar: www.legalpeople.nl

Tax People is een label van Legal People en bemiddelt vaste posities voor ervaren fiscalisten binnen het belastingadvies en het bedrijfsleven en vervult tevens fiscale posities op interim-basis. Voor meer informatie ga naar: www.tax-people.nl