Introductie

CDD Consultant bij ARC People, de specialist in Audit, Risk en Compliance!

Functie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
Wil je meer dan alleen CDD binnen de financiële dienstverlening?
Wil je doorgroeien naar meer strategisch niveau of ambieer je een verbreding naar Audit of Risk?
Heb je ongeveer 3 jaar CDD/KYC-ervaring?
Ben jij Master of Bachelor?

Kan jij deze vragen met een JA beantwoorden dan komen we graag met je in contact.

Als CDD-consultant bij ARC people kom je voor meerdere van onze klanten te werken, zowel binnen de financiële dienstverlening als daarbuiten. De opdrachten verschillen per klant en zijn afhankelijk van jouw niveau. Er zijn goede ontwikkelingsmogelijkheden, zowel meer naar strategisch niveau als een verbreding richting audit of risk.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar nicole@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen we daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.